Tuesday, January 4, 2011

#64 ^wow! hot nye^


ye. salam sayang buat pembaca2 dan stalker2 ye.
sejak kebelakangan nie dan tak penah yang nak kehadapan nie mmg asik kesibukan dan menyibukkan diri sahaja. tak ada kerja cari kerja. dan yang pasti sume tu dugaan. dh nak jadi nk buat mcm mana kan?
sian kat kau kan gades? padan muka! careless. "__"

di facebook latest update gambar ni lah.
haishh, suka adukkan fb sekali kan?
"kang aku adukkan adunan dgn frienster plak mcm ne? termuntah plak kan?"
pastu baru la u all keluar sebutan2 dwi bahasa yang salah tempo.
"fcuk kau ladies, you now dh tahun 2011. still treat frienster sbg sahabat baik google chrome?"
padahal terus terang je la,tak pun tak payah nak senaman lidah nk translate cakap English belakang aku.
kau speaking pon aku paham kau tak payah susah2 nak pergi google translate plak nk tukar bahasa. kalau translate Germany xpe jugak. nie sinonim dgn Bahasa Melayu--->B. Inggeris. kau bukan lahir zaman nomad okeh.
dah la. bosan plak nnt gades dok bising2 je. nnt tak stalker plak dh.

rambut new year 2011..




nie rambut mcm harem sbb tak panik tapi dok cool je akibat hilang purse.
tempat kejadian di Pavillion.Hari new year tu la, tujuan utama nk beli Purse baru. Purse Tough tu nk kembali kan kat adik balik sbb dh kasi hadiah kat adik tp dia nk tukar dgn yg Camel Active gades pnye. so mcm buruk siku sekali lutut plak kan pakai brg dh kasi hadiah tu. dh tu tgk purse kat Roxy cun jgk tp pocket card ada satu je.macam kesukaran je kan. And then jalan punye jalan singgah Esprit, berkenan purse n one flat slippers, after pay at counter i just go out from there n walking to cotton on n then i check my wallet n think. heh! where eh?
oh god. i forget it! i lose my wallet!

ok. itu je la intro nye. mcm berjela sangat la karangan kali nie. malas nak taipan (dari perkataan taip)
sbb nk kene taipan kertas proposal yang lagi berjela-jellllaaaaaaaaa panjang.

tapi nk kasi info sikit.
sebab nye umum pn dh tahu kan? tambah plak kalau stalker saya tu.
sedia maklum lah kan. "orang yang menjadi bijak kerana rajin membaca"
maka mari lah teruskan membaca ye. scroll down.




u all kenal tak pada nama Zahiril Adzim. eh,eh, mesti tanya kan? budak mana kan? kacak ke kan? dada dia besar tak kan? style ke kan? loaded ke kan? comel mcm telitubis tak kan?
jom la search siapa beliau. weh, blog tegar ke dia? kot boleh kalahkan Hanis Zalikha, ataupun beliau nie orang seni dan bahasa? tak pun artis?.penah search? tak pernah? mcm mana nk jadi bijak nie? asal la anda2 sekalian nie kemalasan sgt. meh main2 sikit. sbb korang mmg byk main dr buat kerja kan? tak ngaku? jom buat undian!

A: Pernah tak korang online tapi tak bukak Facebook?
B:pernah tak anda bukak Facebook tapi tak bukak google,yahoo, etc. utk buat research utk ilmu dan pengetahuan korang.

what answer u choose? A or B? so, related dengan yang gades kasi tahu tu la.
"korang mmg byk main dr buat kerja kan?"

dh la. mana boleh paksa2 orang utk buat ulangkaji miezah.tuhan marah sbb kau pun suka malas.

sebab nak jadi baik konon rajin buat ulangkaji guna google. nak kasi tahu la kt sume.
Zahiril Adzim nie pelakon muda. tapi dia lg tua la. sbb tua lima tahun dr gades.
gades rase first film yg gades tengok beliau berlakon dalam cerita 'merah putih' di TV3.
yang kecoh2 nak cerita sbb dia orang kampung saya juga. di Taiping! penah dpt anugerah pelakon harapan lelaki terbaik, berlakon dalam dua filem, 4 cerita siri di tv, memenagi shout award! dan yang lain2 lah.
nak tahu lbh lanjut. jadi bijak dan search sndr.
kalau rasa nk stalker beliau, klik SINI sbb sedia maklum stalker gades mmg rajin stalker blog gades je kan? tq!
hello, gades bukan paksa sbb nk tuhan marah tapi u all baca la bahasa yang beliau gunakan semasa berblogging sbb sangat sangat seni lah beliau. tu yg gades selalu stalker beliau sesangat sbb seorang pelakon sukar luangkan masa begitu.
dan perkatan taipan ( dari perkataan taip?) gades curik dia punye.. haha


2 comments:

Post a Comment