Friday, January 21, 2011

#66 ^ouwhhh flash lah^


Tajuk entri tak ada kaitan dengan penerangan okeh.
Saje suka2 kasi ada kolaborasi antara gambar dan tajuk.
anda tak suka baca? ok, tutup mata sekarang.

dah bukak mata? baguuusss. -__-"

actually tengah godek2 item kat desktop jumpe lah lambakan gambar2 lucah.
tapi macam tak best je layan sorang2 kan.
dalam hati terdetik:
"ishhh.. best jugak kalau kongsi dgn rakan2 dan stalker2 sekalian"
ceehh..cehh.cehhh...

dah lah. malas nk cerita tentang yg porno2 segala bagai.
layan je lah. kalau tak nak juge,
tutup mata sekarang. sekarang oke! sekaraannngggg....
heeppp! asal tak tutup mata?


woooo! kelucahan pertama!


auummmm! kelucahan kedua!


awwww~ kelucahan ketiga!


errrmmmm! kelucahan keempat.

okeh. tu je yg lucah.
dah..dah..
kau tak payah nk horny2 tgk wajah2 aku dgn rakan2. tak seksi mana pun.


kalau u all kaki jalan, merewang, kaki bergambar, kaki makan, kaki busuk. ishh!
mesti tahu kat mana nih. every levels and near the lift u can see the big mirror!
yang buat kau nampak mcm mak jakun nye tgk bendalah nie!
sebab nye, mesti woooww! cermin besar doo..
best lah kalau tangkap gambar doo.. jom lah posing dooo.. kuakan hp kamera buruk kau doo..

enough lah Hamizah Halim! kau tak payah nk sembang minah rempit sangat lah!

Place: Sunway Piramid je pon..

dah la, malas cakap banyak. kalau tak tahu jalan ke, bosan ke, boring ke, boran ke.
meh la ajak saya. tapi satu je permintaan saya:

saya nak nie..
"auntie anne's pretzels"
yang almond ye, almond je! tapi nak dua. hehe
dasar kuat melantak la kau gades. haha


nyuummm..nyumm.
pelis lah! mengidam dh nie nk pretzels.

1 comments:

kjaharun said...

gmbar lucah yg umum, budak bawah umur cm sye pon bole tgok kn kak miza :P

Post a Comment