Saturday, October 9, 2010

#48 ^adobe flash^


OMG! sangat sukses bekerja!
percaya tak?sila percaya oke.

habis class ptg encek khamis, ready utk buat final projek encek jumaat.
Subject multimedia, submition plak tu.giler thrill kan? haha
jam 8.00 malam siap isi minyak kete saga, withdraw duit ribu raban (tipu)
baby lubu-lubu si kancil di tinggalkan sbb kami naik saga BKP**** plak.
maka, shiuuww ke Bestari Jaya. berdating dengan si Fahme.
sifu adobe flash.
yeahh.. itu lah dia sifu kami.


kacak + macho + bapak pandai IT + rempit! haha
percayalah. ingt diorg yg muka study rambut smp keli-keli mcm rambut prof gila tu xde life ke?
joki motor nie..

>on (press);
alamak! terkeluar codding flash plak.haha
selingan je.

smp je sana x tahu dan tak jumpe BANDAR Batang Berjuntai.
rupe nye ciput cekenit macam agas! haha.
g pick up si fahme kat banglow sewa dia kt Taman Purnama.
btw,maaf ye ganggu sifu tido smp mamai langgar pagar.hehe

1st place, fahme ajak buat dekat mamak BANDAR Batang Berjuntai.
almost one and half hour, jadi sawan sbb internet tak ada!
prepair dr awal bawak P1 wimax dr Shah Alam.
tp apa kan daya, line xde. tetibe hati berkata,kat zaman batu ke hape!
so student Unisel Bestari Jaya online guna hotspot zone ke? haha. kuno!

next >go to and play;
omaigod! tertaip codding flash lagi. haha

2nd place, around 1 o'clock shiuuww ke Rawang. bandar terdekat yg ada mekdi.
fine! si hanna maya bawak mcm rally! kat jalan sempit dan coner2. mmg the best!
smp je mekdi mcm nk bueerrkk..bueerrkkkkkkk..hahaha

tgk, muka sapa yg pamerkan effect nk bueerrkk..bueerrkkkkkkk nie? pemandu plk yg feel mcmtu..


Maka, start la buat dgn bekerja keras! sila percaya lagi oke.
makan dan minum je lbh! menambah+tambah+tambah air 7up je.
mCshaker! nyumm..nyumm...
alhamdullilah, dengan usaha si sifu yg jitu! berjaya la! yeay! yeay! yeay!

lihat! sifu control macho.

lihat pula muka taufu yg konon malu jgk. gedik!



*****************************************************************



apabile menu mekdi bertukar ke breakfast.
maka, ini la jadi nya. sanggat2 bongok okeh!
kitorg bayar mahal2 tp servis internet kene bawak sendiri..
4a.m, line internet diorg offline.
apekah??

nasib la ada penyelamat.
around 7a.m, packing segala bagai utk hantar fahme pulang and kami balik ke kampong takde halaman di Shah Alam. si hanna maya maseh memandu dengan rally nya pulang ke Shah Alam selepas fahme bawak dr rawang smp ke Batang Berjuntai, sambil kami yang lain kroohh..krohhhh tak ingat dunia.
smp Mais, akak gerak bgn. br la gosok2 mate n tanya.
"ohh.. dah sampai eh? cepat nye"
tengok jam dh 9 pagi.
aik! dua jam tu cepat nye berlalu, rasa macam pejam mata 3 saat je.haha

1 comments:

kyokhujhin said...

Please remove the pic of that guys..

He such a loser to me.. Buuuu..`

Post a Comment